SJOKOLADENEVROSER

 

Kjære dagbok,

Det er en skamfull erkjennelse jeg kommer med nå. Jeg har falt HELT av lasset. IGJEN! Herreguuuud altså! Hva ER det med kroppen som vil seg selv så vondt, det aner jeg ikke. Det som begynte som en "kontrollert" sprekk har endt opp i et snøskred uten sidestykke, og uten å ha gått på vekta denne uka, er jeg ganske sikker på at alle kiloene har røket på igjen. Sånn er det når man har konfirmasjon et stykke hjemmefra, ender med å bo på hotell og tenker at helg er helg og hverdag er hverdag. Det er bare det at den helgen ble med hjem igjen! Og i dag er det jaggu lille-lørdag og her sitter jeg og spiser Daimsjokolade.
Pluss på en litt tøff hverdag med familiære utfordringer, så kan du banne på at det går enda noen dager før jeg får bygget opp motstand nok til å begynne på`n igjen!

Så det er kanskje ikke så overraskende at jeg ble veldig glad da jeg så dette blogginnlegget av Benedicte Haugaard. Her tar hun et såkalt populært "oppgjør" med kropps-og mathysteriet som hersker i vår moderne verden, og jeg ble rett og slett litt glad i hjertet mitt akkurat mens jeg leste det. For hvor mange ganger har jeg ikke tenkt at det ville vært trist om det siste måltidet mitt EVER var en neve broccoli og litt kokt kylling, når jeg KUNNE ha spist en feit burger og en stor sjokolade liksom? Det er jo ingenting som er så tilfredsstillende som sjokolade. INGENTING. Nei, heller ikke sex. Det er til og med visse mannfolk enige i. Eller, nå tør jeg ikke si hva han der Pappahjertet egentlig mener om sammenlikningen mellom sjokolade og sex, men han forstår i allefall suget. Etter sjokolade altså!

  

Hmmm... Tror jeg rett og slett skal tilgi meg selv jeg, velte meg i egen medlidenhet i noen dager og se om jeg ikke kommer opp igjen av sumpen både sterkere og mer motivert. Og så skal jeg se på TV og lukke verden ute en liten stund.

Hasta la vista, baby!

Klem fra Tjukkebolle

 

 

2 kommentarer

13.05.2016 kl.20:01

Ånei ånei, din blogg er jo en inspirasjon:) lov å komme opp på hesten igjen og blogge videre!:)

Fatter than thou

21.05.2016 kl.23:20

Anonym: Ja, jeg lover! Er i ferd med å ordne ny sal nå! *blunke*

Skriv en ny kommentar

Fatter than thou

Fatter than thou

39, Oslo

Vi er Tjukkebolle & Feita, to venninner på tampen av 30-åra som skal legge ut på en pilgrimsferd mot bedre tider. Følg oss og kampen mot kiloene i det vi tar hver vår sti på samme reise.

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits